Våre kurs

Stupskolen

Om vår stupskole

Vi har flere nivåer i klubben. Vår stupskole er ofte barnas første møte med stupsporten, og vi legger vekt på svært enkle og grunleggende ferdigheter. Øvelsene er de samme som aktive stupere også trener på, og som er viktig å øve på gjennom hele karrieren. Basisøvelsene er også viktige for barnas progresjon.

Når vi har mulighet tar vi opp stupere i klubben. Vi har svært begrenset med vanntid / treningstid, og har dessverre ikke mulighet til å tilby alle barna plass i klubben. For å kunne få tilbud er det er viktig at barna har et ønske om å trene flere ganger i uken, og er villige til å trene på nye stup. Utøvere i klubben deltar i konkurranser og må ha et stup program som gjør at de er kvalifisert til å delta i regionale og nasjonale og internasjonale konkurranser.

Først og fremst er det regionale konkurranser som er aktuelle for de yngste barna, og vansklighetsgraden er svært overkommelig for alle deltagere på stupskolen.

Har du et barn som har lyst til å være med?

Bærums Stupklubb Stupskole

Vår stupskole er lagt opp med varighet fra januar til juni og august til desember. Inkludert i kursavgiften er både inngang i Nadderudhallen og medlemskontingent i Bærum Stupklubb.

Vår tildelte treningstid er søndager kl. 1800-1900 og kl. 1900-2000.

Det er ingen inndelinger mtp. alder eller nivå på Stupskolen og man står fritt til å velge om man ønsker det første eller siste kurset (til det blir full gruppe)

Kursavgift for 6 mnd er kr. 2 850,-

Vi har ikke treninger de søndagene som faller inn under skoleferier og helligdager