Treningsleirer Hamar

Treningsleirer  til Hamar, Ankerskogen (oppdatert 01.11.2013)

Generell informasjon om leir til Hamar:

Ankerskogen har 1m, 3m, 5m, 7,5m og 10m – +12,5 i lysekrona hvis vi får lov av badevaktene 🙂

Svømmeanlegget Ankerskogen er nyoppusset. Det er grunnen til at vi ikke kunnet legge noen treningsturer hit det siste året, 2013. Vi har savnet våre turer hit. Nå endelig er det muligheter for det igjen. Først blir det Juletreningsleir 27.-30. desember 2013. Deretter blir det forhåpenligvis en helg i begynnelsen av februar. Det kommer egen informasjon om dette. Det vil også kunne leses om i Aktivitetsklaenderen når den er klar. Mer info om Ankerskogen: http://www.ankerskogen.no

All informasjon om leiren du melder deg på, hvilken bil du skal kjøre opp med, hvem som er med (deltakere og trenere, voksne), gruppa du skal være på, etc. vil bli lagt ut som vedlegg på forsiden av vår hjemmesiden i forbindelse med hver tur. Dersom det er noe du skulle lure på er det bare å ta kontakt med medlemsansvarig, Stig Larsen: stig.larsen@vg.no eller barnets trener. Se trenerliste.

All påmelding skjer ved at du selv melder deg på til; pameldingbaerum@gmail.com
Dette må du gjøre innen fristen, som alltid står ved informasjonen om hvert stevne/tur. Etterpåmelding kan godkjennes dersom plass og trenerkapasitet, det bestemmes av hovedtrener eller styret. I tillegg må en betale 15 % mer av egenandel på grunn av etterpåmelding.